Linsenhandelsonderneming, Nieuwe scooters, onderhoud, scooter, schade, scooter inkoop, scooter inruilen, peugeot, piaggio, vespa

Reparatie en onderhoud

Voor scooter reparatie en onderhoud kunt u ook terecht bij Linsen Scooters. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van alle A-merken scooters en bromfietsen. Voor alle overige niet A-merken kunt u altijd met ons overleggen.

Werkplaats:

In onze werkplaats zijn wij U graag van dienst met de reparatie of het onderhoud van Uw scooter, ook voor schade taxatie & herstel bent U bij ons aan het juiste adres.

Onderhoudsbeurt scooter:

Uw scooter word zorgvuldig nagekeken. Indien tijdens onderhoudswerkzaamheden bijzonderheden zich voordoen nemen wij met U contact op voordat wij overgaan tot reparatie!

Omdat wij een klein en dynamisch bedrijf zijn kunnen wij de onderhoudskosten laag houden wat uiteraard gunstig is voor de klant!

Voor grote reparaties zoals onderhoudsbeurten dient er een afspraak gemaakt te worden.

Scooter met schade:

Bij schade aan uw scooter zullen wij deze taxeren. Indien de schade vergoedt wordt door een verzekeraar zullen wij dit in zijn geheel begeleiden en op de juiste wijze afronden. In overleg met de verzekeraar en de schade expert zullen wij u scooter weer in de originele staat terug brengen.

Facebook