ONDERHOUD & REPARATIE

Voor scooter reparatie en onderhoud kunt u ook terecht bij Linsen Scooters Gelderland. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan alle soorten scooters en motorscooters direct in onze eigen werkplaats. Maak direct een afspraak via 0481 – 78 57 20

WERKPLAATS

In onze werkplaats zijn wij u graag van dienst voor reparatie en/of onderhoud van uw scooter, ook voor schadetaxatie & -herstel bent u bij ons aan het juiste adres. Voor onderhoud aan uw scooter werken wij met onderhoudspakketten, waarbij wij transparant zijn over onze werkzaamheden en deze graag met u delen.

PAKKET ONDERHOUDSBEURT

Uw scooter wordt door een van onze monteurs zorgvuldig nagekeken waarbij wij gebruik maken van onze onderhoudspakketten die passend zijn bij uw scooter. Voor meer informatie over onze onderhoudspakketen kunt u contact opnemen: 0481 – 78 57 20.

Indien tijdens onderhoudswerkzaamheden bijzonderheden voordoen nemen wij altijd contact met u op voordat wij overgaan tot reparatie!

Omdat wij een dynamisch en flexibel bedrijf zijn kunnen wij de onderhoudskosten laag houden wat uiteraard gunstig is voor de klant!

Voor grote reparaties zoals schadeherstel of onderhoudsbeurten dient er een afspraak gemaakt te worden.

NEEM CONTACT MET ONS OP!